Hídavatás, amire még várni kell

Megosztás

Óriási forgalmi dugó van Szolnokon, természetesen délutáni csúcsban, amit terhel még az is, hogy nagyon sokan igyekeznek a szandai bevásárlóközpontokba. Hatalmas sorok alakultak ki a helikopteres körforgalom minden irányában. Szajol felől, Szanda felől és az Aucgan felől is araszolnak az autók, ahogy a belvárosból is kifelé.

Ezt a forgalmi helyzetet még nehezítette egy koccanás is, ami a százlábú hídon volt kifelé a városból. Nem elég az, hogy nem lesznek nyitva boltok pénteken (ismert majmos mém: nem lesz nyitva bót!), de szegény embert még az ág is húzza egy ünnepi koccanással.

Szegény embert még egy koccanás is húzza

Mindenesetre ez is azt bizonyítja, kellene egy új Tisza-híd, de ahogy a boltos vicc szól, miszerint kérek egy almát, kettő lett, maradhat, szóval akár kettő is lehetne egyszerre, bőven elférne a Tiszán Szolnoknál.

Ám erre még várni kell, most még annyi stadionnak kell még elkészülnie, meg megvettük a Vodafone-t is, még a Budai Vár sincs teljesen kész, szóval annyi teendővel van elfoglalva kormányunk, ne is zavarjuk őket ilyen piti kérésekkel, hogy hol van a 20 éve beígért Csáklya utcai híd a Tiszáról?

Kellemes ünnepeket, hozzon nekünk a nyuszi egy új hidat, mielőbb!

Kapcsolódó cikkek